Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗ Алека Болдвіна знімають звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс

Розслідування в цій справі ще триває

Прокуратура Нью-Мексико знімає звинувачення з актора Алека Болдвіна в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс. Про це повідомляє The New York Times із посиланням на заяву адвокатів режисера.

Рішення зняти звинувачення з Болдвіна ухвалили після того, як нові прокурори вивчили нові докази. За словами чиновника, близького до розслідування, який свідчив анонімно, пістолет, з якого застрелили Гатчинс, був модифікований до того, як його доставили на знімальний майданчик. Це, як каже чиновник, ставить під сумнів початковий аргумент обвинувачення про те, що пістолет не міг вистрілити, якби Болдвін не натиснув на спусковий гачок.

Утім, це не звільняє Болдвіна від кримінальної відповідальності, адже йому можуть висунути звинувачення повторно. З Ганни Гутьєррес-Рід, консультантки зі зброї, звинувачення не зніматимуть. Розслідування в цій справі ще триває.

Нагадаємо, наприкінці січня Алеку Болдвіну й Ганні Гутьєррес-Рід висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.