Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСуд частково відхилив позов Меріліна Менсона проти Еван Рейчел Вуд. Що відомо про справу

Музикант звинувачує Вуд у наклепі

Суд у Лос-Анджелесі відхилив більшість претензій з позову музиканта Мериліна Менсона проти його колишньої дівчини, американської акторки Еван Рейчел Вуд. Про це пише Stereogum.

Менсон (справжнє ім’я Браян Ворнер) стверджував, що Вуд «вербувала» жінок, щоб ті робили неправдиві заяви про музиканта й висували проти нього звинувачення в насильстві. Адвокати акторки сказали, що задоволені рішенням суду: «Як правильно встановив суд, позивач не зміг довести, що його претензії до неї (Еван Рейчел Вуд– ред.) мають хоча б мінімальне підґрунтя».

Адвокат Меріліна Менсона сказав, що рішення його розчарувало, проте воно не було несподіваним. Він також послався на те, що суд не звернув увагу на заяву ще однієї позивачки, Ешлі Смітлайн, яка в лютому відмовилася від своїх звинувачень проти Менсона. Смітлайн стверджувала, що Вуд змусила її висунути звинувачення проти Менсона.

Адвокат музиканта повідомив, що вони планують оскаржити рішення суду. Наступне засідання відбудеться в травні 2024 року. Якщо Менсон подаватиме апеляцію, судовий розгляд можуть відкласти на невизначений термін.

У лютому 2021 року Еван Рейчел Вуд звинуватила Меріліна Менсона в насильстві, яке вона пережила під час їхніх стосунків у період з 2006 по 2010 роки. Уперше вона розповіла про це в інтервʼю Rolling Stones у 2016 році, однак імені Менсона вона тоді не називала.

У 2019 році Вуд розробила «Акт Фенікса» (Phoenix Act) – законопроєкт, який подовжує строк позовної давності щодо домашнього насильства з трьох до п’яти років. Губернатор Каліфорнії Гевін Нʼюсом підписав законопроєкт у жовтні 2019 року, а в січні 2020 року він набув чинності.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.