Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДжин Керролл вимагає від Дональда Трампа додаткової компенсації за образи

Експрезидент сказав, що вона «несповна розуму»

Елізабет Джин Керролл, письменниця й колишня колумністка журналу Elle, вимагає від Дональда Трампа додаткової компенсації за наклеп і зневажливі коментарі про неї. Про це пише BBC.

У новому позові, який Керролл подала до окружного суду США в Нью-Йорку, вона вимагає від Трампа щонайменше 10 мільйонів доларів компенсації за його нещодавні коментарі на її адресу.

Відомо, що 10 травня, під час зустрічі з виборцями-республіканцями, Трамп сказав, що Джин Керролл «вигадала» історію про те, як він напав на неї в магазині Bergdorf Goodman. Експрезидент США сказав, що Керролл «несповна розуму», а судовий процес назвав «сфальсифікованим».

Також, за словами Керролл, Трамп натякнув, що вона «була занадто потворною, щоб вчинити над нею сексуальне насильство» і стверджував, що Керролл звинувачувала й інших чоловіків «для популяризації власної книги».

Новою скаргою на поведінку Трампа адвокати Керролл хочуть покарати його й «утримати від подальшої участі в наклепі». Дональд Трамп поки не прокоментував нову заяву публічно.

9 травня федеральний суд присяжних у Нью-Йорку постановив, що Трамп вчинив сексуальне насильство стосовно Елізабет Джин Керролл. Суд зобов’язав його виплатити потерпілій близько 5 мільйонів доларів компенсації.

Водночас Дональд Трамп «клянеться дітьми», що випадок із Керролл вигаданий і що він її не знає.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.