Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниОлексій Арестович проводить семінар із жіночої психології. Що з ним не так

Представляє «оригінальний погляд на жіноче призначення»

Колишній позаштатний радник Офісу президента України Олексій Арестович проводить семінар із жіночої психології. Він доступний на сайті його авторської школи. Також анонс семінару Арестович робив на своїй сторінці в Instagram.

Як зазначається на сайті авторської школи Олексія Арестовича, семінар «Шукайте жінку» представить «струнку систему поглядів на жіночність» й «оригінальний погляд на жіноче призначення».

В описі до семінару зазначається: «У жінки за фактом народження жінкою є своя проблематика і свої пристосувальні механізми до неї… Зокрема, жінки, на жаль, погано, точніше, практично ніяк не розуміються на питанні «а що робити з тим, що я народилася жінкою» й не вміють ні користуватися собою, а ні перетворювати проблеми на переваги».

Також в описі йдеться, що «основним тлом життя жінки виступає постійне фонове занепокоєння», а відповіддю на нього є «впадання в жіночий варіант трикутника: «тривога-контроль-критика», що дає ілюзію контролю, але геть-чисто руйнує жіночність».

«У результаті, чоловіки замість жінок поряд мають прокурорів, стосунки стрімко йдуть дорогою безперспективності, а жінка внутрішньо перероджується в ланцюгову собаку – передусім для себе самої», – ідеться на сайті.

Автор семінару «обіцяє здати всі чоловічі секрети повністю, починаючи з чоловічих потреб, те, яких жінок ми шукаємо, і закінчуючи відповіддю на запитання, чому чоловіки роблять щоразу щодо жінок одні й ті самі помилки і що з цим можна зробити».

Деякі користувачі під постом-анонсом в Instagram розкритикували Олексія Арестовича і його семінар.

Раніше Олексія Арестовича неодноразово звинувачували в сексизмі. У лютому 2021 року він заявляв, що у своїй поведінці партія «Європейська Солідарність» «скотилася до рівня жіночого гуртожитку ПТУ». Тоді депутатка й членкиня партії Ірина Геращенко покинула ефір програми, а Арестович назвав себе «відомим сексистом».

А в червні 2022 року Арестович заявив, що ставиться до представників ЛГБТК+ спільноти як до «людей з девіацією», тобто з відхиленнями від норм поведінки.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.