Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Ти не гомо, такого не існує». Елліот Пейдж розповів про погрози з боку відомого актора

Той хотів схилити Пейджа до сексу, щоб довести йому, що він не гомосексуальний

У майбутніх мемуарах актора Елліота Пейджа буде розділ, у якому він описує, як зазнав погроз із боку відомого актора.

Як пише видання People, це сталося на вечірці в Лос-Анджелесі у 2014 році, незабаром після того, як Пейдж повідомив про свою сексуальну орієнтацію на конференції на підтримку ЛГБТ-організації «Кампанія за права людини».

У розділі «Famous A–hole at Party» Пейдж описує, як тоді на вечірці до нього підійшов актор, якого він вважав «знайомим», і сказав: «Ти не гомо. Такого не існує. Ти просто боїшся чоловіків». Опісля, як пише Пейдж, цей актор став погрожувати йому, сказавши: «Я збираюся трахнути тебе, щоб ти зрозумів, що ти не гомо».

За кілька днів вони знову зустрілися, й актор намагався заперечити свої слова.

Елліот Пейдж прокоментував цю історію для People: «Зі мною таке траплялося багато разів упродовж мого життя. Багато квір- і транслюдей стикаються з цим постійно. Ці моменти, про які ми часто не говоримо або намагаємося відмахнутися від них, насправді дуже жахливі. Я додав цю історію в книгу, бо вона висвітлює реальність, лайно, з яким ми стикаємося, особливо в середовищах, які переважно сконцентровані на цисгендерності й гетеросексуальності».

Імені актора Пейдж не називає. За його словами, цей актор «почує про це і знатиме, що це він».

Актор Елліот Пейдж зробив камінг-аут як трансгендерна людина в грудні 2020 року. У січні 2021 року Пейдж розлучився зі своєю дружиною Еммою Портнер після трьох років шлюбу.

Книга Елліота Пейджа, під назвою Pageboy, вийде 6 червня. У ній він описав свої стосунки з тілом, трансгендерний перехід, пережиті гомофобні утиски, а також порушив питання ментального здоров’я, романтичних стосунків, кохання й сексу.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.