Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗґвалтування 14-річної дівчини на Закарпатті: у суді почали розгляд апеляції

Наступне засідання призначили на серпень

У Закарпатському апеляційному суді відбулося перше засідання в межах розгляду апеляційних скарг на вирок Воловецького районного суду, який призначив трьом хлопцям дворічний випробувальний термін за вчинення сексуального насильства щодо 14-річної дівчини. Про це повідомили в Офісі генпрокурора.

Як зазначається, 6 червня суд розглянув клопотання учасників процесу й ухвалив рішення відкласти судове засідання через те, що адвокат одного з обвинувачених подав клопотання про перенесення розгляду з огляду на хворобу. Наступне засідання призначили на серпень.

Раніше Закарпатська обласна прокуратура подавала клопотання щодо застосування до трьох обвинувачених запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, однак суд у його задоволенні відмовив.

Що відомо про справу

16 березня 2023 року суддя Воловецького районного суду призначила дворічний випробувальний термін трьом хлопцям, яких звинуватили в сексуальному насильстві над 14-річною дівчиною.

Відомо, що під час судового процесу потерпіла не мала адвоката, а її інтереси в суді представляла служба захисту дітей місцевої сільради. Прокуратура повідомляла, що оскаржуватиме вирок суду.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.