Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Укрзалізниця» продала квиток у жіноче купе чоловіку. Пасажиркам довелося піти в інший вагон

У компанії обіцяють розібратися із ситуацією

Пасажиркам, які придбали квитки в жіноче купе «Укрзалізниці», довелося пересісти в інший вагон, оскільки в купе їхав чоловік. Про це написала ЛГБТ-активістка Марина Герц, повідомляє видання ZMINA.

«Купили квитки в жіноче купе, доплатили гроші, а в нас тут є чоловік. І яке можливо урегулювання, на вашу думку?» – написала Герц і відмітила в повідомленні «Укрзалізницю».

Згодом активістка розповіла, що провідниця перевела пасажирок до жіночого купе в інший вагон. За словами Марини Герц, працівниця «Укрзалізниці» наголошувала, що нібито, згідно з наказом, жіночими можуть бути «тільки перші три купе» у вагоні. Проте сам наказ не показала.

Представники «Укрзалізниці» під публікацією Герц перепросили за сервіс. У компанії пояснили, що вже фіксували поодинокі випадки, коли чоловіки помилкового купували квитки до жіночих купе. Водночас в «Укрзалізниці» зауважили, що пересадити до іншого купе мали не пасажирок.

«Тут схоже на те, що бригада не до кінця розібралася», – ідеться у відповіді компанії.

Нагадаємо, 12 червня «Укрзалізниця» запустила продаж квитків у жіночі купе. Напередодні в соцмережах виникала дискусія щодо необхідності запровадження окремих купе для жінок, і компанію закликали зробити це можливим.

2 липня «Укрзалізниця» повідомила, що перші чотири рейси з жіночими купе вже зробили успішне повне коло за маршрутом. Водночас у компанії визнали, що кілька квитків до жіночих купе помилково продали чоловікам, але їх згодом пересадили до інших купе.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.