Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАпеляційний суд знову відклав розгляд скарг у справі про зґвалтування неповнолітньої на Закарпатті

Юристи вважають, що таким способом розгляд намагаються затягувати

Закарпатський апеляційний суд знову відклав розгляд скарг у справі про сексуальне насильство над неповнолітньою, яке трапилося в селі Верхні Ворота на Закарпатті. Про це повідомили в юридичній компанії «Міллер», яка захищає інтереси постраждалої.

За словами юристів, сьогодні, 2 серпня, обвинувачені залучили ще двох адвокатів. На їхню думку, це «використали для затягування розгляду справи», оскільки адвокатам потрібен час, щоб ознайомитися з матеріалами кримінального провадження. 

«Причини, з яких адвокатів не можна було залучити за більш ніж два місяці, які спливли з дня попереднього засідання, обвинувачені обґрунтували тим, що ніхто не хотів братися за справу», – повідомили в компанії.

Там додали, що апеляційний суд відкладає розгляд справи вже вдруге. Уперше це сталося 6 червня нібито через хворобу адвоката обвинувачених. У компанії повідомили, що тепер засідання перенесли на 3 серпня.

Нагадаємо, 16 березня стало відомо, що троє підлітків із Закарпаття уникли покарання за групове зґвалтування 14-річної дівчини. Замість п’яти років позбавлення волі їм присудили дворічний випробувальний термін і зобов’язали виплатити по 60 тисяч гривень компенсації, а також покрити процесуальні витрати в розмірі понад 25 тисяч для кожного. Нині прокуратура оскаржує судовий вирок у цій справі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.