Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПрокуратура розпочала розслідування проти дівчини, яка звинуватила соліста Rammstein у насильстві

Її підозрюють у наклепі

Прокуратура Вільнюса розпочала розслідування проти Шелбі Лінн – фанатки Rammstein, яка звинуватила соліста гурту Тілля Ліндеманна в домаганнях. Про це пише Bild.

Наприкінці травня Лінн зробила низку публікацій в X (раніше Twitter), у яких стверджувала, що на вечірці після виступу гурту у Вільнюсі її намагалися схилити до сексу з Тіллем Ліндеманном. На заході були алкогольні напої, і дівчина припустила, що в них були наркотики, оскільки вона погано почувалася після вживання цих напоїв.

Лінн також опублікувала фото синців на своєму тілі. «Синці, зокрема такі, що схожі на сліди пальців від хапання. Я не знаю, коли зʼявилися ці синці, бо я була під впливом чогось, зовсім не в собі», – написала вона.

Однак через деякий час Шелбі Лінн сказала, що Ліндеманн не торкався її й не намагався зґвалтувати. Аналіз сечі також не виявив жодних ознак наркотиків у її організмі.

Публікації Лінн спровокували хвилю звинувачень у бік Ліндеманна й Rammstein загалом. Гурт усі звинувачення заперечував. Проти Ліндеманна відкрили справу щодо зґвалтування, однак наприкінці серпня розслідування проти соліста припинили через брак доказів.

Тепер прокуратура Вільнюса перевіряє Шелбі Лінн на надання неправдивих свідчень. Її підозрюють у наклепі. Однак сама дівчина сказала, що не знає про справу. 

«Це до біса смішно. Я вперше про таке чую. Поліція до мене не зверталася. Я точно не під слідством», – наголосила вона.

Фото: instagram/shelbys69666

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.