Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Я не відчувала себе собою». Анджеліна Джолі розповіла про життя після мастектомії

У 2013 році актрисі видалили обидві молочні залози

В інтерв’ю Vogue Анджеліна Джолі розповіла, що не почувалася собою протягом 10 років після мастектомії – хірургічна операція з видалення молочних залоз. Про це пише The Telegraph. 

«У свої 48 років я все ще в процесі розуміння, ким я є. Здається, я перебуваю в перехідному періоді як особистість. Я почуваюся трохи пригніченою цими днями», – поділилася Джолі.

Однак, за словами акторки, саме діти врятували її й навчили жити в цьому світі по-іншому. Джолі наголосила, що вони ставали точкою опори упродовж цих 10 років.

«Мені було 26, коли я стала матір’ю. Усе моє життя змінилося. Наявність дітей врятувала мене й навчила жити в цьому світі по-іншому. Без них я пішла б набагато похмурішим шляхом. Вони кращі за мене», – розповіла акторка.

У 2013 році, у віці 37 років, Джолі зробила подвійну мастектомію після того, як виявила, що в неї є дефектна копія гена BRCA1, через що вона піддавалася високому ризику раку. Зокрема, мати акторки померла від раку яєчників.

Нагадаємо: Анджеліна Джолі оголосила про запуск модного екологічного проєкту Atelier Jolie.

Дизайнерами будуть клієнти, а їхні ідеї втілюватиме команда кравців і модельєрів. Проєкт покликаний підтримати творчий бізнес, а також дозволить кожному виразити свої культурні особливості під час створення одягу. У роботі Джолі планує використовувати високоякісний вінтажний матеріал і наявні залишки тканин.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.