Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДрю Беррімор розповіла, що жалкує про роботу з Вуді Алленом

Під час розмови з Ділан Ферроу

Дочка Вуді Аллена Ділан Ферроу стала гостею ток-шоу Дрю Беррімор. Під час розмови Беррімор поділилася, що жалкує про те, що знімалася в стрічці Аллена навіть після того, як Ферроу звинуватила його в сексуальному насильстві в 1992 році. Про це повідомляють Variety.

«Тоді робота з Вуді Алленом була чудовою кар’єрною можливістю, щоб про тебе дізналися. Та коли в мене народилися діти, я змінилася й зрозуміла, що була однією з тих людей, якими маніпулювали не дивитися на історію ширше, ніж їм кажуть. І я бачу, що зараз відбувається в індустрії, і це завдяки тому, що ви вчинили сміливо. Тож дякую за це», – поділилася Беррімор.

Цього року на HBO вийшов документальний серіал «Аллен проти Ферроу», що розповідає про події, коли 7-річна Ферроу звинуватила Аллена в сексуальному насильстві над нею в 1992 році. У 1993 році департамент соціальних служб Нью-Йорка не знайшов «жодних достовірних доказів» твердження дівчинки. Згодом, у 1996 році, вийшов фільм «Усі кажуть, я тебе кохаю» із Алленом, Беррімор, а також Джулією Робертс та Едвардом Нортоном.

Під час інтерв’ю Ферроу відзначила сміливість Беррімор, яка визнала свою помилку: «Я вважаю неймовірно сміливим і великодушним те, що ви переглянули [свою співпрацю з Алленом] через мою історію й те, через що я пройшла, – сказала Ферроу.

ФОТО: FACEBOOK

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.