Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНародні депутати вимагають звільнення мінкультури Олександра Ткаченка, якого звинуватили в расизмі

«У цивілізованій країні Ткаченко вже сам мав подати у відставку»

Народні депутати від «Європейської солідарності» зареєстрували постанову про звільнення міністра культури Олександра Ткаченка після звинувачень у расизмі. Про це у Facebook повідомив депутат Володимир Ар’єв.

У дописі політик наголосив, що «такі речі не повинні залишитися просто інфоприводом» і що расизм не толерується за жодних обставин.

«Ми з колегами реєструємо постанову про звільнення міністра-расиста. У цивілізованій країні Ткаченко вже сам мав подати у відставку. Але ні. Тому – проєкт постанови. Для влади ця історія стане тестом на цивілізованість», – написав Ар’єв.

Раніше ведуча та продюсерка Кароліна Ашіон звинуватила Ткаченка в расизмі: шість років тому він як гендиректор «1+1» не взяв її на роботу. Як написав Ар’єв, Ткаченко «з притаманною знущальною посмішкою» відмовився за це вибачатися.

«Відповідь була нечувана: «Ви себе в дзеркало бачили? Аудиторія нашого каналу не те, щоб… Я не готовий ризикувати рейтингами». Далі – шок, море сліз і звільнення», – розповіла Ашіон, згадуючи слова Ткаченка.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.