Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДивіться ролик HBO Max у межах кампанії для підтримки жінок

«Вони сказали, що ми можемо бути ким завгодно. Тож ми стали собою»

Стримінговий сервіс HBO Max запустив кампанію So She Did на честь Дня рівності жінок, який відзначають 26 серпня. Про це повідомляє Variety.

У межах кампанії стримінг опублікував ролик, який озвучили 9 акторок. У відео можна побачити фрагменти з героїнями відомих шоу, як-от: Джулс і Ру з «Ейфорії» та Рейчел із «Білого лотоса». Водночас із треком Forever від Labrinth на тлі акторки розповідають про суспільний тиск і ті речі, які очікують від жінок.

«Коли ми були маленькими, вони казали нам, що ми можемо бути ким завгодно. Але коли ми стали всім, для деяких людей це було занадто. Скажіть нам не бути занадто емоційними. Занадто сексуальними. Занадто темношкірими [...] Існують правила щодо того, наскільки жінка може бути «занадто». Але якщо альтернатива бути «занадто» – бути меншими, ніж ми є насправді, то не враховуйте нас. Вони сказали, що ми можемо бути ким завгодно. Тож ми стали собою», – кажуть у ролику.

У відео взяли участь Джордан Александер, Зіон Морено, Лора Доннеллі, Сьюзі Ессман, Мікаела Геррольд, Марта Плімптон, Ліза Лінг, Ханна Ейнбіндер та Ейріка Ланвін.

На честь кампанії HBO Max запустить окрему категорію на офіційному сайті, де розмістять серіали, фільми й документальні проєкти, над якими працювали жінки.

Також сервіс пожертвує в благодійні організації Girls Write Now, Poderistas, Women of Color Unite і Astraea Lesbian Foundation for Justice.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.