Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Новини«Абсурдні описи». Адвокат Брітні Спірс пригрозив судом авторам серіалу про Facebook

Чоловік попросив врахувати «брехливі наративи» під час зйомок

Адвокат Метью Розенґарт, який представляє інтереси Брітні Спірс у справі про її опікунство, надіслав листа компанії Anonymous Content, що знімає серіал про внутрішні проблеми Facebook. Про це повідомляє Deadline.

У листі Розенґарта до керівництва Anonymous Content вказано, що за основу серіалу вони взяли «абсурдні описи й брехливі наративи». Адвокат просить компанію врахувати це під час зйомок і погрожує в разі необхідності подати позов за наклеп.

В основі драми лежить бестселер 2021 року «Всередині Facebook. Гола правда» авторства журналісток Шири Френкель і Сесилії Канг. Розробники також опрацюють їхні репортажі для The New York Times і роботи Ендрю Маранца з The New Yorker. Відомо, що головну роль у серіалі зіграє Клер Фой.

У своєму зверненні Розенґарт оскаржує деякі твердження з книги, як-от «угоду» Facebook із Дональдом Трампом або те, що компанія шпигує за співробітниками.

Адвокат додає, що книга, заснована на «вибіркових інтерв’ю із незадоволеними людьми, які були упереджені та не викликали довіру». За словами Розенґарта, авторки та редактори книги «відкинули правдиві свідчення численних керівників Facebook, із якими спілкувалися».

Представники Anonymous Content поки ніяк не коментували листа.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.