Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЧлен знімальної команди «Іржі» подав у суд на Болдвіна через смерть Галини Гатчинс

Загалом у позові вказано майже 20 відповідачів

Керівник команди освітлювачів на зйомках вестерну «Іржа» (Rust) Сергій Свєтной подав позов до суду Лос-Анджелеса через стрілянину на знімальному майданчику, внаслідок якої загинула операторка українського походження і його подруга Галина Гатчинс. Про це повідомляє The Washington Post.

Згідно з позовом відповідачі – близько двох десятків членів знімальної групи. Зокрема, актор Алек Болдвін, який випадково влучив у Гатчинс під час репетиції, помічник режисера Девід Голлс, який видав Болдвіну пістолет, а також Ханна Гутьєррес-Рід, яка відповідала за реквізит.

Свєтной розповів, що в день трагедії виставляв світло за 2 метри від Болдвіна. За його словами, куля, яка вбила Галину, мало не зачепила його самого. Свєтной зазначає, що він тримав Гатчинс за голову, коли вона помирала.

Свєтной стверджує, що причиною трагедії стала недбалість членів знімальної групи, які відповідали за безпеку зброї. Він вимагає покарання для винних і компенсацію, оскільки недбалість на зйомках викликала в нього «серйозне емоційне страждання».

Позивач розповів, що «Іржа» був дев’ятим фільмом, над яким він працював разом із Гатчинс. Він зазначив, що влаштувався на цю роботу з низькою зарплатою, бо про це його попросила Галина.

22 жовтня стало відомо, що операторка Галина Гатчинс загинула на зйомках вестерну «Іржа», коли Болдвін вистрілив зі зброї, яка була реквізитом, не знаючи, що вона заряджена. Після нещасного випадку в кіноіндустрії почали активно обговорювати проблему безпеки на знімальному майданчику.

Фото: Facebook

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.