Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЧоловік з обкладинки альбому Nirvana звинуватив Курта Кобейна у «викривлених поглядах»

Адвокат чоловіка, який був немовлям на обкладинці, подав оновлений позов

Адвокат Роберт Льюїс, який представляє 30-річного Спенсера Елдена, який був немовлям на обкладинці платівки Nevermind від Nirvana, подав у суд оновлений позов зі звинуваченням гурту та його представників. Про це повідомляє Digital Music News.

У позові зберегли попередні звинувачення з боку Елдена про те, що обкладинка з ним перетинає межу дитячого порно та що гроші в кадрі роблять дитину «схожою на секс-працівника». Там пишуть, що в Спенсера викликали «блювотний рефлекс», перш ніж «кинути під воду» та зробити фотографії, які «підкреслюють відкриті геніталії».

Водночас у зміненому позові без додаткового контексту стверджується, що «фотограф незабаром зробив знімки Спенсера в образі засновника Playboy Г’ю Гефнера».

Крім того, у поправці також згадують «викривлені погляди» Курта Кобейна. Там представили «ескіз [обкладинки] альбому в сексуальній манері зі спермою», який нібито зробив Кобейн у своїх записах, які опублікували у 2002 році.

Із позову також прибрали декілька імен, зокрема, колишнього барабанщика Nirvana Чеда Ченнінга, Warner Music, Хезер Паррі та Гая Осірі.

Елден стверджує, що постраждав від «екстремального та постійного емоційного стресу» й вимагає відшкодування в розмірі 150 тисяч доларів.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.