Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПроти поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки в Кагарлику, відкрили нові справи

Випадки насильства у відділенні були й раніше

Офіс Генпрокурора відкрив нові справи проти поліцейських Кагарлицького відділення поліції в Київській області, яких підозрюють у зґвалтуванні жінки. Про це в коментарі «РБК-Україна» сказав начальник спецдепартаменту Офісу Генпрокурора з нагляду за розслідуванням фактів катувань у правоохоронних органах Юрій Бєлоусов.

За його словами, нові справи відкрили у зв’язку з тим, що випадки насильства в Кагарлицькому відділенні були й раніше. Їх порушили проти Миколи Кузіва й Сергія Сулими, яких наразі підозрюють у справі про зґвалтування. Бєлоусов також додав, що нові справи відкрили вже після скандалу про зґвалтування.

«Я не можу повідомити деталі цих проваджень, але можу сказати, що це була просто системна практика. Там і конкретно з боку цих двох співробітників, і в цілому в райвідділі», – сказав начальник спецдепартаменту.

Нагадаємо, що раніше двох поліцейських Кагарлицького відділення поліції звинуватили в зґвалтуванні й побитті жінки. Їх затримали після того, як у поліцію надійшла інформація про те, що в місцеву лікарню звернулася жінка з повідомленням про побиття та зґвалтування. Поліцейських взяли під варту на два місяці без права внесення застави.

Обкладинка: Костянтин Гузенко 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.