Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниПринц Ендрю вимагає, щоб його справу розглянув суд присяжних

Обвинувачений заперечує, що близько спілкувався з Гілейн Максвелл

Принц Ендрю, якого звинувачують у сексуалізованому насильстві, вимагає, щоб його справу розглядав суд присяжних. Про це пише BBC.

У своєму зверненні принц знову заперечував звинувачення, а також те, що близько спілкувася з Джеффрі Епштейном і Гілейн Максвелл. «Принц Ендрю заперечує, що він був спільником Джеффрі. Він вимагає розгляду всіх пунктів поданої позовної заяви судом присяжних», – ідеться в заяві.

Нагадаємо: у серпні 2021 року американка Вірджинія Джуффре подала до суду на принца Ендрю, звинувативши його в сексуалізованому насильстві. Згідно з її показаннями, він тричі вступав з нею в сексуальний зв’язок без її згоди у 2001 році, коли їй було лише 17 років. Як доказ вона також надала їхню спільну фотографію. Адвокати принца наполягали, що на підставі угоди з Джуффре справа не може розглядатися в суді. Проте суд ухвалив рішення про необхідність розгляду позову: справа проти герцога Йоркського може бути розглянута пізніше цього року. На тлі звинувачень Єлизавета II позбавила принца титулу й військових звань.

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.