Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниНаціональний художній музей України запустив продаж NFT-токенів за мотивами картин

Колекцію поповнюватимуть що два тижні

Національний художній музей України (NAMU) та платформа StampsDaq запустили продаж NFT-токенів за мотивами відомих картин. Про це повідомляє пресслужба музею.

Як зазначили в повідомленні, NAMU є першим українським музеєм, який представив NFT-колекцію. З 1 лютого на платформі StampsDaq можна придбати ліцензовані NFT-токени за мотивами творів Олександри Екстер, Всеволода Максимовича, Олександра Мурашка та Петра Рибки. У релізі додали, що понад 3 місяці дизайнери працювали над тим, щоб надати кожному з рівнів рідкісності та неповторності завдяки анімаційним і звуковим елементам. Ціна одного NFT-токена коливатиметься від 25 до тисячі доларів США на первинному ринку залежно від категорії рідкісності й аукціонного попиту.

«Крім самого NFT-арту залежно від ступеня рідкісності, з березня кожний покупець зможе отримати бенефіти: квитки до музею, екскурсію постійною експозицією музею, тематичну екскурсію періодом відповідно до придбаного NFT-токена», – зазначили в пресслужбі.

Відомо, що NFT-колекція Національного художнього музею поповнюватиметься що два тижні. Із другої половини лютого планується випуск серії за мотивами творів Миколи Пимоненка.

Більше про NFT читайте в матеріалі Wonderzine Україна.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.