Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Секс5 безпечних анальних секс-іграшок для новачків і не тільки

5 безпечних анальних секс-іграшок для новачків і не тільки — Секс на Wonderzine

З якими можна спробувати анальний секс

Анальний секс – одна з найтабуйованіших тем, яка часто викликає суперечки щодо безпеки й задоволення. Проте анальна стимуляція дарує багатьом не лише приємні відчуття, але й приводить до оргазму.

Анальний секс потребує певного рівня готовності обох партнерів – психологічного та фізичного. Але головним правилом тут є використання лубриканту. Анальна зона не створює власну змазку, як це відбувається під час збудження в піхві, тому користуватися лубрикантом потрібно обов’язково.

Для новачків ми б не радили використовувати іграшки з якимись рельєфними поверхнями, краще обирати більш анатомічної форми, з якими ви будете почуватися спокійно. До того ж таку іграшку можна використовувати як для партнерського сексу, так і для мастурбації. Якщо ви ще не експериментували з анальним сексом і поки що не наважується поговорити про це з партнером, спробуйте для початку анальну мастурбацію. Так ви переконаєтеся, наскільки вам комфортна анальна стимуляція, і зрозумієте, чи варто продовжувати.

Перед тим, як купувати іграшку, обов’язково поцікавтесь у продавця, який лубрикант краще з нею використовувати та як за нею доглядати.

Важливий момент: усі анальні іграшки повинні мати стопер – обмежувач, який не дозволить їй зайти занадто далеко. В анального отвору є фізіологічна здатність вбирати в себе те, що вводиться всередину, тому анальні девайси оснащують обмежувачем.

І ще важливий момент: якщо партнер чи партнерка пропонують вам скористатися їхньою секс-іграшкою, обов’язково використовуйте презерватив.

Ланцюжок

Ланцюжок Satisfyer

Ціна – 683 гривень

Анальний ланцюжок – це кілька кульок різного або однакового діаметра, з’єднаних послідовно між собою основою. Анальні ланцюжки досить гнучкі й тонкі, тому їх легко вводити й вони м’яко стимулюють анальний отвір. Що менша перша куля, то легше ввести ланцюжок природно, тому ця іграшка ідеальна для початківців, які хочуть спробувати анальний секс. Як правило, ланцюжок виготовляють із силікону або латексу.

Анальна пробка

Набір анальних пробок NS Novelties Glams Spades Trainer

Ціна – 1 265 гривень

Для підготовки до анального сексу та стимуляції можна спробувати анальну пробку. Вона конічної форми, м’яко вводиться й легко застосовується навіть під час першого досвіду, головне – використовувати достатньо лубриканта. Пробки в залежності від обхвату й довжини призначені або для новачків, або для досвідчених. Для початку краще використовувати анальну пробку маленького розміру, яка виготовлена із силікону.

Анальний вібратор

Анальний вібратор KissToy Klein

Ціна – 2 029 гривень

Цю секс-іграшку можна використовувати як анально, так і вагінально, тому це буде гарною інвестицією у вашу скарбничку іграшок. Завдяки вібрації відчуття можуть варіюватися від м’яких до сильних. Анальний вібратор завжди оснащений ручкою-обмежувачем. Деякі вібратори мають особливу форму та структуру – наприклад, хвилі, потовщення, борозни – які підсилюють задоволення.

Фалоімітатор

Фалоімітатор Tantus Silk Medium

Ціна – 1 230 гривень

Класична секс-іграшка, яка завдяки структурі й формі урізноманітнює анальну стимуляцію новими відчуттями. Анальні фалоімітатори менші й портативніші від звичайних і мають конічну форму. Новачкам краще обирати ділдо з м’якого силікону, а от досвідченим користувачам можна спробувати іграшки зі скла й металу.

Віброкуля

Віброкуля Petite Sensations

Ціна – 620 гривень

Красивий девайс, який також можна використовувати як анально, так і вагінально. До того ж віброкулю можна зняти й використовувати як звичайне ділдо. Кульки гнучкі, прості в догляді й зі зручним кільцем-обмежувачем. Новачкам краще використовувати віброкулі невеликого розміру, виготовлені з м’якого силікону.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.