Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяНа Сумщині матір притягнули до відповідальності через безлад у будинку. Батько був на роботі

Родина перебуває на обліку

На Сумщині правоохоронці та соціальні працівники виявили безлад і бруд у будинку родини, яка перебуває на обліку. У результаті перевірки на матір склали адміністративний протокол. У цей час батько був на роботі. Про це повідомили у пресслужбі поліції.

Відомо, що родина вже тривалий час перебуває на обліку, як та, що опинилася у складних життєвих обставинах. Там виховують двох дітей, віком 7 і 10 років. На момент перевірки вдома була тільки матір, поки діти були в школі, а батько – на роботі.

У будинку виявили розкидані та брудні речі, в томі числі дитячі, брудний посуд і відсутність продуктів харчування.

У результаті перевірки стосовно матері склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 «Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Правоохоронці попередили жінку, що, якщо ситуація не зміниться, до неї застосують більш суворі заходи впливу за незабезпечення належних умов проживання та виховання неповнолітніх дітей.

Нагадаємо: раніше поліція Львівської області отримала виклик у місто Винники від людей, які почули плач дітей і крики дорослих в одному з будинків. На місці події, де також перебували батько й бабуся дітей, поліція склала протокол на 19-річну матір за ухилення від батьківських обов’язків.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.