Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильНаомі Осака приєдналася до амбасадорок Victoria’s Secret

І взяла участь у подкасті бренда

Професійна тенісистка й чотириразова переможниця турнірів Великого шолома Наомі Осака приєдналася до ініціативи Victoria's Secret VS Collective, яка передбачає співпрацю з брендом. Про це повідомив WWD.

«Після того, як дізналася про ідею VS Collective, я надихнулася приєднатися до цих дивовижних жінок. Пам’ятаю, як у дитинстві заходила у магазини Victoria’s Secret і дивувалася, чому жодна з жінок в рекламі не була схожа на мене. Тепер ми можемо надихнути представниць різного походження, культур і розмірів з наступного покоління. Для мене це прогрес», – поділилася Осака.

Тенісистка стала гостею нового подкасту Victoria’s Secret VS Voices. В епізоді Осака поділилася своїм баченням VS Collective, а також поговорила про важливість збереження свого психічного здоров’я та своє захоплення модою. Тенісистка розповіла, що до її ритуалів з піклування про себе входять терапія, час із її собакою, заспокійлива музика та нагадування собі сповільнюватися настільки, наскільки це можливо.

Серед інших амбасадорок VS Collective – модель й активістка Гейлі Бібер, акторка та підприємиця Пріянка Чопра, емпіонка світу з лижного фристайлу Ейлін Гу, професійна футболістка та ЛГБТК-активістка Меган Рапіно, модель plus-size Палома Елсессер і трансгендерна модель Валентина Сампайо.

Фото: Instagram

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.