Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗйомки фільму «Іржа» продовжать із новою операторкою

Головна роль залишається за актором Алеком Болдвіном

Зйомки фільму «Іржа» відновляться навесні цього року за участю нових і старих членів знімальної групи. Зокрема, головна роль залишається за актором Алеком Болдвіном. Його звинувачують у ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Новою операторкою стане Б’янка Клайн («Марсель, мушля в черевичках», «Американська історія жахів»). Сцену з пістолетом, під час репетиції якої загинула Галина Гатчинс, переписали, як повідомила юристка Rust Movie Productions Меліна Спадон. Як саме її змінили, вона не коментувала.

Крім того, цьогоріч розпочнуть зйомки документального фільму про Галину Гатчинс. Режисеркою стане Рейчел Мейсон, продюсеркою – Джулі Мец.

«І Мейсон, і Мец були близькими друзями Галини, і вони з нетерпінням чекають на співпрацю зі студією, щоб вшанувати памʼять своєї подруги й показати блиск і глибину таланту Галини, а також передати, що її втрата означає для її друзів, колег і всієї кіноіндустрії», – ідеться в заяві Rust Movie Productions.

Нагадаємо, операторка Галина Гатчинс загинула в жовтні 2021 року, коли під час репетиції сцени актор Алек Болдвін ненавмисне вистрілив у неї зі зброї, яка була реквізитом. У лютому 2023 року Болдвіну й консультантці з реквізиту зброї Ганні Гутьєррес-Рід офіційно висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки. Їм загрожує покарання до 18 місяців ув’язнення й штраф у розмірі 5 тисяч доларів або ув’язнення до 5 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.