Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниВихід третього сезону «Ейфорії» перенесли на 2025 рік

Зйомки планували розпочати в другій половині 2023-го

Третій сезон серіалу «Ейфорія», імовірно, вийде у 2025 році. Про це повідомляє Deadline.

Раніше було відомо, що зйомки третього сезону розпочнуться в лютому 2023 року, а згодом їх перенесли на другу половину року. Прем’єра була запланована на 2024 рік, однак тепер її перенесли на рік уперед.

«"Ейфорія" – один із тих [серіалів], які ми почали писати в тандемі з постпродакшном "Ідола", але на цей момент у нас немає незліченної кількості сценаріїв. Ми не можемо розпочати зйомки, тому дата виходу цього шоу – в ідеалі у 2025 році – буде залежати від того, коли ми зможемо повернутися до роботи із Семом, який наразі відклав олівці й завершує роботу над "Ідолом"», – повідомила керівниця HBO Drama Франческа Орсі.

«Ейфорія» – американська підліткова драма, створена Семом Левінсоном для HBO й заснована на однойменному ізраїльському мінісеріалі. Прем’єра відбулася 16 червня 2019 року на HBO. У січні 2022 року вийшов другий сезон, а за місяць серіал продовжили на третій.

Режисер серіалу Сем Левінсон також відомий роботою над серіалом «Ідол». Це історія про стосунки попспівачки із загадковим власником клубу в Лос-Анджелесі, який виявляється лідером таємного культу. Головні ролі зіграли The Weeknd і Лілі-Роуз Депп.

«Ідол» отримав 17% схвальних оцінок на Rotten Tomatoes – найгірший результат серед усіх проєктів HBO за всю історію. Раніше видання Rolling Stone писало, що з приходом Левінсона сюжет серіалу суттєво змінився й перетворився на «жорстоке порно».

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.