Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЩе одного учасника гурту Rammstein звинуватили в сексуальному насильстві

Двоє жінок розповіли про інциденти німецьким ЗМІ

Дві жінки звинуватили клавішника німецького гурту Rammstein Крістіана Льоренца в сексуальному насильстві. Вони розповіли про інциденти в інтерв’ю німецьким виданням NDR і Süddeutsche Zeitung, пише The Brussels Times.

Перша жінка звинувачує Льоренца в тому, що він зґвалтував її у своєму маєтку в Бранденбурзі у 2002 році, коли їй було 17 років. Тілль Ліндеманн, вокаліст гурту, також нібито був присутній і примушував її пити алкоголь.

Друга жінка розповіла, що прокинулася голою на підлозі в готельному номері наступного дня після концерту в 1996 році. За її словами, вона мала відчуття, що її живіт «ніби розірвали», однак вона не пам’ятає, що сталося вночі.

Раніше звинувачення в сексуальному насильстві лунали й на адресу соліста гурту Тілля Ліндеманна. Проти нього відкрили справу щодо зґвалтування. У Rammstein заявили, що ставлять до звинувачень «серйозно». Водночас адвокати Льоренца й Ліндеманна заперечують усі звинувачення щодо виконавців.

Наразі Rammstein перебувають у турне Європою. Гурт відмовився від післяконцертних вечірок після індиценту, який трапився у травні й розпочав хвилю звинувачень проти учасників гурту.

15 липня близько 300 людей зібралися біля стадіону в Берліні, де мав відбутися концерт Rammstein, із вимогою скасувати виступ гурту. Перед концертом понад 76 тисяч людей підписали петицію з вимогою заборонити Rammstein виступати в Берліні.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.