Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниКевіна Спейсі виправдали у справі про сексуальне насильство. Йому висували 12 звинувачень

Згодом кількість скоротили до дев’яти

Суд присяжних у Лондоні визнав американського актора Кевіна Спейсі невинним у справі про сексуальне насильство. Про це пише BBC.

Присяжні виправдали актора за сімома пунктами звинувачення в сексуальному насильстві, одним пунктом у примушуванні особи до сексуальних дій без її згоди й одним пунктом у примушуванні особи до сексуальних дій із проникненням без її згоди.

Позови проти актора подали чотири чоловіки. Звинувачення стосувалися періоду між 2001 і 2013 роками. Більшу частину цього часу, з 2004 до 2015 року, Спейсі працював художнім керівником лондонського театру Old Vic.

Зазначають, що спочатку Спейсі звинувачували за 12 пунктами, але минулого тижня їх кількість скоротили до дев’яти через «юридичну технічність».

Кевін Спейсі – американський актор театру й кіно. Двічі лауреат премії «Оскар»: у 1995 році отримав нагороду за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Звичайні підозрювані», а в 1999-му – за найкращу чоловічу роль у фільмі «Краса по-американськи».

У 2017 році Кевіна Спейсі звинуватив у домаганнях актор Ентоні Репп. Проте торік у жовтні суд Нью-Йорка відхилив позов Реппа проти Спейсі. Присяжні «дійшли висновку, що пан Репп не довів свою заяву про те, що Спейсі вчинив небажане сексуальне домагання».

Фото: Flickr

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.