Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниАктор серіалу «Секс і місто» Кріс Нот уперше прокоментував звинувачення у зґвалтуванні

Їх висували проти актора ще в грудні 2021 року

Американський актор Кріс Нот, відомий роллю містера Біга в серіалі «Секс і місто», уперше прокоментував звинувачення в зґвалтуванні, висунуті проти нього 2021 року. 

Кріс Нот заперечив, що вчиняв сексуальне насильство щодо жінок і заявив, що єдина помилка, про яку він шкодує, – це те, що він зрадив своїй дружині.

В інтерв’ю USA Today Кріс Нот сказав: «Я не можу нічого сказати, щоб змінити чиюсь думку, коли є така хвиля. Це звучить як захист. Я не захищаюся… Немає ніякого кримінального процесу. Мені нема про що давати свідчення, розповідати свою історію, залучати свідків. Є ще більш абсурдні доповнення, які не мають під собою жодного підґрунтя. І я не люблю про це говорити, тому що тільки-но я це зроблю, Daily Mail або хтось інший напише про це, а я не хочу, щоб мої діти це бачили».

Як відомо, на початку грудня 2021 року дві жінки звинуватили Нота в сексуальному насильстві, а згодом ще три жінки висунули нові звинувачення. Того ж року Нот заперечив їх і назвав «категорично неправдивими».

Після оприлюднення звинувачень агентство актора The A3 Artists розірвало контракт  із ним. Нот також втратив постійну роль у серіалі The Equalizer, а HBO Max видалив сцену з актором  у фіналі 1 сезону серіалу «І просто так…»

 Акторки серіалу «Секс і місто» Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс опублікували спільну заяву, в якій підтримали жінок, які наважилися розповісти про пережите насильство.

Нині Кріс Нот намагається повернутися в публічний простір як нове обличчя Samuelsohn – компанії з пошиття костюмів на замовлення. Вони залучили актора до своєї кампанії з підвищення обізнаності про психічне здоровʼя чоловіків.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.