Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСоліст Rammstein Тілль Ліндеманн відреагував на звинувачення в сексуальних злочинах

Нещодавно прокуратура припинила розслідування проти нього

Соліст німецького гурту Rammstein Тілль Ліндеманн уперше прокоментував звинувачення в сексуальних злочинах, висунутих проти нього.

Ліндеманн опублікував сторіз в Instagram, подякувавши тим, хто підтримував його. «Дякую всім, хто з відкритою душею чекав на закінчення розслідування», – написав виконавець.

Про що йдеться

Наприкінці травня дівчина, на ім’я Шелбі Лінн, заявила про домагання й імовірне побиття з боку Тілля Ліндеманна після концерту Rammstein у Вільнюсі. Вона опублікувала фото із синцями на своєму тілі і стверджувала, що на вечірці після виступу гурту, яку вона відвідала, були алкогольні напої з наркотичними речовинами. Утім аналіз сечі не виявив жодних ознак наркотиків в організмі дівчини.

Гурт Rammstein заперечив будь-які звинувачення. Однак згодом Ліндеманна почали звинувачувати у вербуванні фанаток для сексу. Тоді гурт повідомив, що ставиться до ситуації з Ліндеманном «надзвичайно серйозно».

У червні проти соліста відкрили справу щодо зґвалтування. Зазначають, що під час концертів Rammstein нібито «відбирали» молодих жінок і запитували в них, чи хочуть вони прийти на вечірки після виступу. Деякі з цих жінок згодом повідомляли, що в них із Ліндеманном були статеві акти, іноді під дією наркотиків.

Однак 29 серпня стало відомо, що розслідування проти Ліндеманна припинили. У прокуратурі не знайшли доказів для підтвердження претензій і не отримували свідчень від імовірних потерпілих від дій Ліндеманна, а тому слідчі не змогли обґрунтувати звинувачення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.