Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБатьки й сестра загиблої Галини Гатчинс подали позов проти Алека Болдвіна

Його звинуватили в недбалості й навмисному заподіянні емоційних страждань

Батьки й сестра Галини Гатчинс подали до суду проти актора Алека Болдвіна й інших пов’язаних із загибеллю операторки на зйомках фільму «Іржа» у 2021 році. Про це повідомляє Reuters.

Рішення про позов родина ухвалила після того, як 31 січня прокурор Санта-Фе висунув Болдвіну звинувачення в ненавмисному вбивстві й нехтуванні безпекою на знімальному майданчику. Родина Гатчинс звинувачує Болдвіна й решту причетних до загибелі операторки в недбалості, навмисному заподіянні емоційних страждань і втраті консорціуму.

За словами адвокатки родини Глорії Оллред, Болдвін не вибачився перед сім’єю Гатчинс і не надав жодних пояснень. «Ми хочемо відповідальності й справедливості для них. Це так просто», – сказала Оллред.

Раніше позов проти Болдвіна подавали чоловік Галини, Метт Гатчинс, і їхній син. Однак у жовтні 2022 року вони досягли позасудової угоди й відкликали позов. Згідно з угодою, зйомки «Іржі» мали відновитися на початку 2023 року. Гатчинс мав виступити виконавчим продюсером, а Болдвін – лишитися в головній ролі.

Наразі Алеку Болдвіну й консультантці з реквізиту зброї Ганні Гутьєррес-Рід загрожують покарання до 18 місяців ув’язнення й штраф у розмірі 5 тисяч доларів або ув’язнення до 5 років.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.