Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниДизайнер Франк Вільде закликав ухвалити закон про реєстровані партнерства в Україні

Це дасть змогу одностатевим парам офіційно оформити свої стосунки

Німецький дизайнер і квір-активіст Франк Вільде підтримав законопроєкт №9103 про створення інституту реєстрованих партнерств в Україні. Він створив в Instagram спільний допис із громадською організацією «Українські ЛГБТ+ військові за рівні права».

Законопроєкт №9103 «Про інститут реєстрованих партнерств» дасть змогу одностатевим і різностатевим парам офіційно оформити свої стосунки. Реєстроване партнерство не є шлюбом, воно лише надає партнерам статус близьких родичів, а саме члена сім’ї першого ступеня спорідненості незалежно від того, чи проживають вони фактично разом і чи ведуть спільно домашнє господарство.

Нещодавно Президент України Володимир Зеленський прокоментував можливість запровадження в Україні реєстрованих партнерств для одностатевих і різностатевих пар.

Франк Пітер Вільде з лютого 2022 року щодня публікує фото у своєму Instagram із креативними образами на підтримку Україну у війні проти росії. Світлини він робить у ліфті будинку.

Наприкінці березня на дизайнера поскаржилися сусіди з його будинку, після чого адміністрація надіслала йому листа із забороною робити селфі в ліфті. Адміністрація будинку зазначила, що якщо Франк не припинить фотографуватися в ліфті, на нього подадуть до суду.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.