Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниСправа про сексуальне насильство у 2021 році: Армі Гаммеру не висуватимуть звинувачень

Прокурори не знайшли достатньо доказів

Офіс прокуратури округу Лос-Анджелес вирішив не висувати звинувачення в сексуальному насильстві проти актора Армі Гаммера. Про це пише The Guardian.

У прокуратурі заявили, що не мають достатньо доказів, які підтвердили б, що Гаммер дійсно у 2021 році зґвалтував дівчину, на ім’я Еффі, з якою мав непостійні стосунки.

«Як прокурори, ми несемо етичний обов’язок висувати звинувачення лише у випадках, які можемо довести поза розумним сумнівом… Через складність стосунків (між Гаммером й Еффі – ред.) і неможливість довести факт насильницького сексуального контакту без згоди, ми не можемо довести цю справу поза розумним сумнівом», – повідомили в прокуратурі.

Нагадаємо, у 2021 році дівчина, на ім’я Еффі, звинуватила Армі Гаммера у зґвалтуванні. Пара познайомилась у Facebook, у них були непостійні стосунки з 2016 по 2020 роки. Еффі стверджувала, що Гаммер зґвалтував її у 2017 році й застосовував щодо неї фізичне насильство.

Армі Гаммера звинувачували в сексуальному насильстві й інші жінки. У січні 2021 року анонімний інстаграм-акаунт опублікував скриншоти повідомлень, які актор надсилав жінкам. У них Хаммер описував свої сексуальні фантазії й писав, що він «стовідсотковий канібал».

У лютому Гаммера вкотре звинуватили в сексуальному насильстві. Актор розповідав, що хотів скоїти самогубство після того, як звинувачення в сексуальному насильстві поставили край його кар’єрі.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.