Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниМодель Лінда Євангеліста розповіла, що за 5 років двічі мала рак молочної залози

Зараз прогнози втішні, проте рак може повернутися

Колишня супермодель Лінда Євангеліста розповіла, що за п’ять років двічі виявляла в себе рак молочної залози. Про це вона вперше розповіла в інтерв’ю The Wall Street Journal.

У грудні 2018 року Євангелісті під час щорічної мамографії діагностували онкологічне захворювання. Тоді вона вирішила зробити двосторонню мастектомію. «Я думала, що цього достатньо і що рак грудей не вбʼє мене», – сказала ексмодель.

Однак у 2022 році вона виявила шишку на грудях, і їй знову діагностували рак. Розмовляючи з хірургом, Євангеліста сказала, щоб він робив усе необхідне й не турбувався про її зовнішність.

«Я не хочу, щоб це (мастектомія – ред.) мало привабливий вигляд. Я хочу, щоб ви там усе розкопали. У кінці я хочу бачити дірку в моїх грудях, ви мене розумієте? Я не помру від цього», – говорила Євангеліста лікарям.

Вона також почала проходити променеву терапію й хіміотерапію. Модель розповіла, що «перейшла в режим “просто роби те, що маєш робити, і переживи це”». 

Після другої операції онколог описав прогнози Євангелісти як «втішні», однак попередив, що рак може повернутися.

Модель вважає, що зараз саме час відкрито розповісти про свій досвід. «Я тримала це в таємниці. Знали лише кілька людей. І я просто не з тих людей, які всім діляться», – зазначила Євангеліста. Вона додала, що невизначеність, яку вона відчувала через рак, наповнила її дні «більшою цінністю».

«Я знаю, що вже однією ногою в могилі, але повністю налаштована на свято», – сказала Євангеліста.

Лінда Євангеліста на тривалий час покинула модельний бізнес унаслідок невдало проведеної косметичної процедури із «заморожування жиру», відомої як CoolSculpting. За словами моделі, корегувальна операція зробила її «назавжди деформованою» й «жорстоко спотвореною». Вона подавала до суду на материнську компанію CoolSculpting для відшкодування збитків після сеансів у 2015 і 2016 роках.

У лютому 2022 року Лінда Євангеліста дала перше за 5 років інтерв’ю, у якому відверто розповіла про наслідки невдалої косметичної процедури й показала обличчя назагал. У липні 2022 року Євангеліста знялася в першій кампанії після невдалої косметичної процедури. А в серпні з’явилася на обкладинці Vogue – це була її перша обкладинка для фешн-видання після процедури.

У вересні 2022 року Лінда Євангеліста вперше за тривалий час вийшла на подіум.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.