Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СексАудіо й не тільки. Як мастурбувати без порнофільмів?

Аудіо й не тільки. Як мастурбувати без порнофільмів? — Секс на Wonderzine

І які застосунки можуть допомогти

Люди з різних причин обирають мастурбацію без порнофільмів: комусь хочеться різноманіття, хтось намагається позбавитися залежності, а інші вважають порноіндустрію проблематичною через експлуатацію жінок.

Та відмова від порно не означає, що залишається покладатися лише на свою фантазію. Водночас варто зазначити, що всі інші способи збудитися менше стимулюють, аніж перегляд відео. Тому, якщо ви звикли дивитися порно, а потім спробуєте мастурбувати без нього, то потрібно бути готовими до того, що вам знадобиться трошки більше часу і щоб збудитися, і щоб досягти оргазму. У перші рази варто сконцентруватися на процесі, а не на фінальній точці й знову навчитися прислухатися до свого тіла.

Розповідаємо, як можна мастурбувати без порно, і радимо застосунки для мастурбації.

Ми створили цей матеріал за підтримки наших читачів

Зверніться до світу звуків

Аудіоеротика стоїть на межі між фантазією й курованою історією. Вам не потрібно вигадувати сценарії, але можете уявляти, де і з ким відбувається секс, як усе виглядає. Під час прослуховування аудіо наш мозок і наші відчуття залучаються більше, аніж під час перегляду відео. Ви також можете перестати порівнювати своє тіло з тілами порноакторів, а оскільки більшість аудіоплатформ створили жінки, то історії вже не створюються з чоловічого погляду і для чоловічого задоволення.

Є аудіо різних форматів: з повноцінними озвученими історіями, з розмовами зі слухачем як у сексі по телефону або ж просто звуки сексу. Таку еротику можна знайти на сайтах Sounds of pleasure, DipSea, Quinn або Girl On The Net.

Створіть власне порновідео

Якщо вам важко відмовитися від формату відео, але не хочеться дивитися порно, де ви не знаєте, чи все було за згодою, то можете зняти свій фільм, запишіть, як ви мастурбуєте й передивляйтеся його в майбутньому. Це й додасть вам гостроти в момент зйомок, і створить матеріал на майбутнє.

Водночас не варто знімати секс з партнером, оскільки завжди є ризик порнопомсти: відео можуть злити в інтернет або показати друзями. Разом ви можете записати аудіоформат, але не забудьте попередньо це обговорити.

Читайте еротичну літературу

Еротичної літератури дуже багато: вона різниться за жанрами, рівнем еротичності й умінням авторів. Класичними повноцінними романами вважаються «Історія О» Полін Реаж, «Коханець леді Чаттерлей» Девіда Лоуренса й «Еммануель», Еммануеля Арсана. До сучасних еротичних романів відносять «Самотність в мережі» Януша Леона Вишневського, «Коефіцієнт поцілунку» Хоанг Гелен і «Сім днів в червні» Тіи Вільямс.

Ви також можете відвідати сайти з короткими історіями, які фокусуються виключно на сексі. Вони є на сайтах Remittance Girl або Literotica. На Wattpad або AO3 часто публікують оригінальні історії або історії з улюбленими персонажами.

Під час читання ви можете шукати різні ситуації або дії, які вас збуджують, і розвивати свою фантазію. Пізніше ви можете писати власні історії, де все про вас і так, як вам подобається, або принаймні впевненіше почуватися, коли ви вирішите мастурбувати зовсім без нічого.

Мастурбуйте перед дзеркалом

Мастурбувати перед дзеркалом – проста, але хороша практика, яка може значно поліпшити ваші стосунки із самою собою й допомогти вам позбутися страху або сорому свого голого тіла. Це також візуальна стимуляція, яку ми часто шукаємо в порнофільмах.

Якщо для вас це щось нове й ви трохи соромитеся, то можете почати, сидячи перед дзеркалом, але дивлячись виключно на своє лице, як у вас червоніють щоки, як змінюється вираз обличчя. Що більш комфортно вам стає, то нижче ви можете опускати погляд. Ви також можете почати з мінімальним світлом – зі свічками або гірляндами.

Читайте освітні матеріали про секс

Іноді достатньо дізнаватися про чужий досвід або почитати поради про секс, щоб налаштуватися на відповідний настрій. Ви можете переглядати блоги з сексуальної освіти або відповідні статті з видань. Це можливість не тільки збудитися, а й отримати цінні поради й більше дізнатися про своє тіло. Ви також можете скористатися застосунком &Jane, де жінки діляться своїм досвідом і де будь-який користувач може додати свою історію.

Залучайте фантазію

Найважчий, але найбільш усвідомлений спосіб мастурбувати – це залишатися один-на-один зі своїми фантазіями й відчуттями. Це допомагає сконцентруватися лише на тому, як ваше тіло реагує на ті чи ті сценарії й дотики, і спонукає пробувати й відкривати нове, адже тут не завжди спрацює одноманітна стимуляція клітора, вагіни або грудей.

Тут важливо насамперед створити безпечну атмосферу: упевнитися, що вдома нікого немає й не буде найближчим часом, вимкнути сповіщення на телефоні. Можна також скористатися ефірними оліями й налаштувати тьмяне світло за допомогою світильників або свічок, одягти красиву білизну. Сам процес створення атмосфери може збуджувати й нарощувати приємне передчуття.

Після цього можна звернутися до своїх спогадів або ж уявити сценарії, які ви завжди хотіли втілити, але не мали змоги відтворити в реальному житті. Якщо вам ще важко щось уявляти, то можете торкатися своїх ерогенних зон і сконцентруватися на своїх почуттях. Потім перестати на декілька хвилин і розпочати знову, концентруючись на спогадах того, що ви робили і як це відчувалося декілька хвилин тому. Це нормально, якщо в перші рази у вас не вийде скористатися фантазією, щоб досягти піку. Ви можете повернутися до аудіо або інших форм еротики в будь-який час.

Якщо ж ви зовсім не уявляєте, що робити, то можете скористатися застосунками з гайдами з мастурбації. Вони будуть розписувати наступні кроки, давати завдання на розкриття сексуальності й чутливості, подолання сорому, а також давати сценарії, які ви можете уявити. До таких програм і сайтів належать Kama, OMGYes, Guided by Glow і Ferly.

текст: Анастасія Микитенко

Ілюстрації: Олеся Ковальчук

Обкладинка: Instagram/Angiecouple

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.