Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СитуаціяНардепи фракції «Батьківщина» хочуть оскаржити ратифікацію Стамбульської конвенції

Рішення пояснила лідерка фракції Юлія Тимошенко

Лідерка фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко заявила про намір народних депутатів звернутися до Конституційного Суду, щоб оскаржити ратифікацію Стамбульської конвенції. Про це повідомила представниця Верховної Ради в Конституційному Суді Ольга Совгиря.

«Сьогодні під час пленарного засідання лідер фракції «БЮТ» повідомила, що Стамбульську конвенцію оскаржать народні депутати в Конституційному Суді України. Побачимо, чи знайдеться 45 народних депутатів, які не підтримують європейського майбутнього України», – зауважила Совгиря.

Учора, 20 червня, лідерка фракції Юлія Тимошенко опублікувала відео, де пояснила, чому не підтримує ратифікацію Стамбульської конвенції.

«Це не боротьба з домашнім насильством і це не встановлення рівності між чоловіками та жінками, це звичайна маніпуляція задля запровадження цією конвенцією в нашій країні ідеології гендера. Основне слово «гендер». Автори філософії гендера вважають, що більше не може бути поділу людства лише на чоловіків і жінок за фізіологічними ознаками», – заявила Тимошенко.

За словами Тимошенко, після ратифікації та впровадження положень конвенції кожній дитині в процесі виховання й отримання освіти нібито доведеться обирати для себе «той самий гендер». Вона заявила, що гендери «руйнуватимуть дитячу психіку та сімейні цінності українців». У своїй заяві Тимошенко нагадала, що проти ратифікації виступила Рада Церков України.

Нагадаємо: 20 червня Верховна Рада України підтримала ратифікацію Стамбульської конвенції про запобігання насильству стосовно жінок і домашньому насильству та боротьбу з цими явищами. Більше про важливість ратифікації цієї конвенції читайте за посиланням.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.