Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильВзуття на осінь: 24 пари для будь-якої погоди

Взуття на осінь: 24 пари для будь-якої погоди
 — Стиль на Wonderzine

Актуальні моделі ковбойських чоботів і лоферів

Восени ми поступово замінюємо комфортні сандалі та мюлі на інші моделі, у яких буде комфортно за мінливої погоди. На модних подіумах ми бачимо як зручні лофери, так і ботфорти чи ботильйони. Наприклад, Max Mara, Prada і 3.1 Phillip Lim пропонують зустрічати осінь в оксфордах, Tod’s і Versace нагадали, як красиво лофери на підборах комбінуються з класичним одягом, а Isabel Marant, Saint Laurent, Private Policy закріпили ковбойські чоботи в списку речей для модного гардероба.

Ми зібрали пари для різного бюджету та стилю, які гармонійно пасуватимуть до образів за трендами цього сезону.

Ковбойські чоботи

Ковбойські чоботи стануть стильною альтернативою класичним осіннім моделям. Для романтичного образу їх можна поєднати з сукнею з принтом і шкіряною жилеткою. Так само легко таку модель можна комбінувати з базою цієї пори року: у хід ідуть тренчі, светри з джинсами, довгі сукні – усе виглядатиме гармонійно з незвичними та водночас універсальними «ковбойками».

РЕЧІ: Kacharovska x Ksenia Schnaider, Khaite, 11shoes, Isabel Marant

Аутдор кросівки

Аутдор міцно увійшов в повсякденний стиль, стираючи кордони між екіпіровкою та взуттям для міста. Багато спортивних компанії (New Balance і ASICS) переглядають свої архіви й адаптують кросівки початку нульових до сьогодення. А бренди, які раніше асоціювалися виключно зі спортом увійшли до гардеробів модниць.

РЕЧІ: Salomon, Roa, ASICS, Li-Ning

Лофери

Як щодо костюма зі спідницею з картатим принтом, краватки із білою сорочкою або штанів із кашеміровим джемпером? Лофери як елемент осіннього тренду на стиль препі найкраще комбінувати у вересневих образах у школу, університет або офіс. Подумайте, як би ви одяглися на зйомках у «Пліткарці», – і цікавий образ забезпечений.

РЕЧІ: Kacharovska, Mango, Tod’s, Brunello Cucinelli

Ботильйони

Для образів із мідіспідницею або костюмів із кюлотами підійдуть ботильйони на підборах. Як варіант, можна обрати моделі з анімалістичним принтом або із зображенням сердечок чи зірочок у стилі Ziggy Stardust. Така модель підійде для сухих прохолодних днів і слугуватиме комфортним та стильним елементом в образі.

РЕЧІ: Mias, Aquazzura, Gianvito Rossi, Chloé

Клоги

В останні теплі дні в пригоді стане актуальна сьогодні модель клогів. Цього року їх продемонстрували в колекціях Hermès, Isabel Marant і Re/Done. Слід пам’ятати, що клоги – це не тільки пара «кроксів», які теж набули популярності цього року, а класичні шкіряні моделі на платформі або взуття з ремінцем і хутром всередині. Тому кожен може знайти щось за своїм смаком.

РЕЧІ: Khaite, Porte & Paire, Zara, Loeffler Randall

Ботфорти

Пара ботфортів у базовому кольорі стане вдалою інвестицією, адже їх завжди можна помітити на зимових звітах із тижня моди. Класична модель із тонкими підборами навряд знадобиться щодня, але слугуватиме акцентом в образі. Так само стильно виглядатиме модель із масивною тракторною підошвою, яку можна комбінувати з мініспідницею, колготками та піджаком.

РЕЧІ: Mango, Bronx, Gianvito Rossi, Proenza Schouler

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.