Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ТрендПерлини, денім і всі відтінки зеленого: що носити цієї осені

Перлини, денім і всі відтінки зеленого: що носити цієї осені — Тренд на Wonderzine

9 трендів, які можна інтегрувати в повсякденний гардероб

Як би нам не було сумно, що теплі літні дні добігають кінця, восени комбінувати образи набагато цікавіше: температура за вікном падає, і ми дістаємо з гардероба улюблений светр або той самий костюм зі штанами та жакетом. Здається, цього сезону тренди започатковували не тільки на показах, а й у соцмережах: наприклад, блогери показували, як комбінувати прикраси з перлинами разом із жилетами або шкіряними сорочками, які будуть актуальні восени.

Розповідаємо, на що ще можна звернути увагу в прийдешньому сезоні.

Сети зі спідницею

Восени дизайнери радять обирати комфорт: теплі сети зі спідницею та светром або майкою мають стильний і невимушений вигляд. Тренд можна застосувати як для вечірніх образів для зустрічей із друзями, так і на робочу зустріч. Доповнити сет можна підборами, коли на вулиці ще тепло, або ж ботильйонами. Вдалі приклади можна побачити в колекціях Fendi, Proenza Schouler та Ulla Johnson.

РЕЧІ: Lvir, Ralph Lauren, Zara

Шкіра

Тренд на одяг із натуральної або штучної шкіри повертається чи не щоразу в холодніші сезони. Цього разу дизайнери радять звернути увагу на спідниці довжини міді, а також об’ємні сорочки та жакети. Комбінувати такий одяг можна з базою з капсульного гардероба або ж, наприклад, штанами з принтом для цікавішого образу.

РЕЧІ: Salvatore Ferragamo, Gestuz, Bouguessa

Светр оверсайз

Коли думаєш про особливе відчуття затишку, яке приходить із настанням осені, одразу уявляєш улюблений зручний светр. Якщо ви поки не знайшли ту саму модель, радимо придивлятися до об’ємних м’яких светрів, які не тільки подарують кращий настрій і відчуття комфорту, а й будуть актуальні цієї осені.

РЕЧІ: JW Anderson, Alexander McQueen, Dolce & Gabbana

Зелений

Окрім досі актуального бабл гам, серед відтінків також слід звернути на зелений. Одяг цього кольору гарно поєднується з осінньою базою: пісочним тренчем, чорними штанами та золотими прикрасами.

РЕЧІ: MSGM, Bottega Veneta, The Attico

Жилет

Тренд на жилети з’явився ще минулого року, а наразі свої інтерпретації демонструють чи не всі світові бренди. У соцмережах модні блогери радять відійти від класичного однотонного жилета й обирати моделі із принтом і різними кольорами.

РЕЧІ: Zara, Saint Laurent, Katimo

Денім

Цієї осені модним буде весь денім, який ви зможете знайти в гардеробі: у хід ідуть сорочки, спідниці (міні та міді), сукні. Щодо джинсів, актуальними будуть пари з вільною посадкою, прямі, а також кльош.

РЕЧІ: Ksenia Schnaider, Alexander McQueen, Mango

Платформа

Взуття з платформою залишається актуальним чи не щосезону, тож покупка якісної пари точно не буде дарма. Придивіться до стильних клогів на платформі, а з похолоданням можна інвестувати в лофери або високі чоботи.

РЕЧІ: Christian Louboutin, Alexa Chung, Ancient Greek Sandals

Сумки із візерунком

Цієї осені дизайнери радять обирати сумки із візерунком, наприклад, рельєфну, із геометричним малюнком або хвилястими лініями. Водночас аксесуар може бути будь-якої зручної для вас форми: велика, щоб умістити все необхідне, трапеція для робочого образу або ж сумка-багет на плече, що найчастіше з’являлася в streetstyle-звітах.

РЕЧІ: Alexander McQueen, Akris, Stradivarius

Перлини

Здається, перлини, як і бусини для створення прикрас, міцно закарбувалися в списку трендів завдяки тік-токам. Тенденцію легко персоналізувати під свій стиль, адже дизайнери пропонують не лише намисто із перлин: ними прикрашають сережки, заколки для волосся та навіть взуття.

РЕЧІ: Pearl Octopuss.y, Alexandra Rich, Coliac

Текст: Настя Матрунич

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.