Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

ПарфумиНаклейки, пензлики, браслети. 8 незвичних форматів парфумів

Наклейки, пензлики, браслети. 8 незвичних форматів парфумів — Парфуми на Wonderzine

Від Lush, Diptyque і Jo Loves

Флакони з парфумами гарно вписуються в інтер’єр, але носити їх у косметичці чи постійно переливати в атомайзер доволі проблематично. До того ж класичний спрей – це не так весело, як парфуми-пензлик, і не так вишукано, як браслет або брошка.

Розповідаємо про незвичні формати ароматів: від компактного стіку до парфумованих наклейок і парфумів для волосся.

Тверді парфуми Lush «Хвоя»

295 гривень

Тверді парфуми з’явилися навіть раніше за рідкі: ароматні мазі з ефірними оліями застосовували ще в Давньому Єгипті. Коштують такі парфуми недорого, але можуть залишати сліди на одязі, тому наносити їх краще на край зап’ясток або за вухами. Як правило, парфуми з восковою базою не містять спирту, але цей момент краще уточнювати перед покупкою.

Великий вибір твердих ароматів у баночках є у Lush. Звернути увагу радимо на трав’янисто-деревну «Хвою» та бестселер бренда «Джанк» із нотами смородини, цитрусів і розмарину. У такому форматі аромати «сидять» близько до шкіри.

Ароматизовані стікери для маски Buly 1803 Scented Mask Stickers

273 гривні

Які часи, такі й винаходи. Бренд Buly 1803, який випускає парфуми та незвичні продукти на кшталт олії для очищення вух, пропонує апгрейднути захисну маску парфумованими наліпками. Стікери з ароматами евкаліпту, м’яти чи лимона можна приклеїти на будь-яку маску. У наборі – 8 наліпок, які освіжають маску протягом 6 годин і роблять її носіння більш комфортним.

Парфуми-олівець Artistry Studio Los Angeles Edition Starstruck

729 гривень

Ці парфуми, схожі на бальзам для губ, можна наносити буквально на ходу. Зробіть прозорий «штрих» на кожному зап’ясті – й аромат буде з вами найближчі кілька годин. У тематичній колекції Artistry, присвяченій Лос-Анджелесу, одразу два парфуми в такому пакованні. Блакитний олівець Starstruck пахне фіалкою, лотосом і мандарином, а помаранчевий Coastal Vibe – ананасом, кокосовою водою та квітами франжипані.

Парфумований стік Tony Moly Pocket Bunny Perfume Bar Juicy Bunny

392 гривні

Ще одні парфуми кишенькового формату – «зайчик» від корейського бренда Tony Moly. Аромати в стіку легко наносити на гарячі точки – шию чи зап’ястя; вони вбираються безслідно та доволі стійко тримаються на шкірі. У колекції Pocket Bunny – три іскристі композиції з фруктовими та квітковими нотами. У піраміді помаранчевого Juicy Bunny – бергамот, лимон, фрезія та біла троянда.

Парфуми-пензлик Jo Loves A Fragrance Paintbrush Green Orange and Coriander

1540 гривень

Jo Loves – бренд парфумерки Джо Малон, який вона заснувала, коли передала своє дітище Jo Malone в інші руки. У цьому проєкті Малон дозволяє собі експериментувати, наприклад створити цілу колекцію ароматів у пензликах. Флакон парфумованого гелю нагадує консилер із пухнастим аплікатором. «Малювати» пензликом можна будь-де: засіб прозорий, швидко висихає на шкірі й залишає після себе тільки аромат. Пензлик підлягає повторному використанню, адже до нього можна замовити рефіли.

Обирати Джо пропонує з п’яти композицій. Нам приглянулася Green Orange and Coriander із гіркими цитрусами, прянощами та дубовим мохом.

Парфуми-олія для тіла й волосся L'Occitane Terre de Lumière Sparkling Edition Perfume in Oil

1885 гривень

Якщо ви любите гідрофільні олії чи олії для душу, чому б не спробувати парфуми в такому форматі. Наприклад, Terre de Lumière – аромат-бестселер L'Occitane, який люблять порівнювати з бризками ігристого. Якщо у звичайних оліях для тіла аромат – це просто бонус, то Perfume in Oil – це насамперед парфумерний виріб. Аромат має високу стійкість: відголоски улюбленої композиції на шкірі й волоссі чути весь день.

Парфумований браслет Diptyque Perfumed Fabric Bracelet Eau Rose

2772 гривні

Diptyque диктують тренди не тільки в композиціях, але й у форматах. Бренд давно випускає тверді парфуми й ароматичні свічки, а у 2019-му створив експериментальну колекцію аксесуарів Prêts-à-Parfumer. До неї ввійшли парфумовані стікери, які можна клеїти прямо на шкіру, брошки зі змінними парфумерними дисками, а також браслети.

Браслет складається з ароматизованої нитки та застібки з логотипом Diptyque. Нитки в диспенсері вистачає приблизно на 30 браслетів, які можна нарізати та змінювати що два тижні. Представлений аксесуар у п’ятьох ароматах: Eau Capitale, Eau de Minthé, Do Son, Eau Rose і Tam Dao.

Аромат для волосся Ex Nihilo Exhalt Hair Mist

3488 гривень

Міст для волосся – ще один каприз для людей, чиї полички ломляться від дорогих ароматів. Парфумовані димки Ex Nihilo збагачені кератином і містять меншу концентрацію спирту, ніж звичайні парфуми, тому не мають сушити пасма. Почати знайомство з містами радимо з Exhalt – чистої композиції з нотою білого чаю, апельсинового цвіту та рисової пудри. Наносити димку можна на розчіску чи безпосередньо на волосся.

Текст:

Таїсія Куденко

редакторка Wonderzine Україна

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.