Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниLizzo просить суд відхилити позов проти себе. Її звинувачують у дискримінації й бодішеймінгу

Співачка все заперечує

Lizzo попросила суд відхилити позов, який проти неї минулого місяця подали троє колишніх танцівників із її команди. Вони звинуватили її в сексуальних домаганнях, дискримінації і створенні ворожого робочого середовища. Про це пише Variety.

Співачка і її гастрольна компанія Big Grrrl заперечують усі звинувачення, викладені в позові. Натомість вони перераховують понад 30 «позитивних» аргументів на користь відхилення позову й стверджують, що позивачам не завдавали «жодних травм, збитків чи шкоди». Водночас Lizzo погодилася на розгляд справи судом присяжних. 

«Це перший крок юридичного процесу, у якому Lizzo і її команда доведуть, що вони завжди дотримувалися своїх принципів: чи то просування бодіпозитиву, чи то створення безпечного й сприятливого робочого місця, чи то захист людей від будь-яких утисків. Будь-які твердження про протилежне – смішні, і ми з нетерпінням чекаємо можливості довести це в суді», – заявив юрист співачки.

Адвокат позивачів Неама Рахмані сказав, що відповідь Lizzo «складається з шаблонних заперечень, які не мають нічого спільного зі справою».

«А втім, головним висновком є те, що Lizzo погоджується на вимогу наших клієнтів щодо розгляду справи судом присяжних. Ми з нетерпінням чекаємо на представлення нашої справи в суді, щоб вирішити, хто говорить правду», – зазначив Рахмані.

Що відомо про ситуацію

На початку серпня троє колишніх танцівників із команди Lizzo подали до суду на співачку, її продюсерську компанію й очільницю танцювальної команди Ширлін Квіглі. Їх звинувачують у сприянні сексуальним домаганням і створенні ворожого робочого середовища через бодішеймінг і дискримінацію. 

У позові йдеться, що танцівників «змушували терпіти сексуально принизливу поведінку» й «примушували до участі в тривожних секс-шоу» в період між 2021 і 2023 роками. Окрім того, позивачі стверджують, що стикалися з расовою дискримінацією під час роботи з Lizzo. Згодом іще декілька людей поскаржилися на співачку.

Утім вона сама стверджує, що ніколи не прагнула створювати некомфортні умови для когось і що вона не дозволить звинуваченням проти себе перекреслити ту «хорошу роботу», яку вона зробила.

У вересні 35-річна модельєрка Аша Деніелс, яка працювала в команді Lizzo, також подала позов до Верховного Суду Лос-Анджелеса проти співачки й інших членів команди, зокрема гардеробниці Аманди Номури. Вона звинувачує їх цькуванні, расизмі й сприянні «сексуально небезпечній культурі на робочому місці». 

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.