Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниЗагибель Галини Гатчинс: пістолет, з якого вбили операторку, міг бути навмисно змінений

З’явилися нові деталі розслідування

Прокурори штату Нью-Мексико заявили, що револьвер, із якого актор Алек Болдвін випадково застрелив операторку Галину Гатчинс, міг бути навмисно модифікований. Про це повідомляє Reuters.

За даними прокурорів, у револьвері змінений курок: насічки на його внутрішній частині могли відшліфувати, щоб зробити їх менш помітними. Федеральне бюро розслідувань перевірили зброю і виявили, що вона не стріляє, якщо не натиснути на курок. Водночас Алек Болдвін стверджував, що на курок він не натискав.

Прокурори звернулися до суду з проханням надати дозвіл на передачу револьвера, боєприпасів і куртки, що належали зброярці фільму Ганні Ґутьєррес-Рід, для проведення криміналістичної експертизи. Також прокурори виявили справжні бойові кулі, які були на майданчику, однак не пояснили, як вони могли туди потрапити.

Ганна Ґутьєррес-Рід єдина, кому досі висунуто звинувачення через смерть Галини Гатчинс. Попереднє слухання за цим звинуваченням призначене на 9–16 серпня. З Алека Болдвіна звинувачення зняли у квітні 2023 року.

Що відомо про загибель Галини Гатчинс

22 жовтня 2021 року американський актор Алек Болдвін під час зйомок фільму «Іржа» випадково вистрілив із реквізитної зброї в операторку українського походження Галину Гатчинс. Через серйозне поранення жінка загинула. Зйомки фільму призупинили.

У жовтні 2022 року Болдвін досяг мирової угоди з чоловіком Галини Гатчинс. Згідно з угодою, зйомки «Іржі» мали відновитися, а чоловік операторки мав стати виконавчим директором фільму.

Утім, Алеку Болдвіну й Ганні Ґутьєррес-Рід наприкінці січня 2023 року висунули звинувачення у випадковому вбивстві Галини Гатчинс. Їм загрожували ув’язнення й штраф. Згодом Болдвіну пом’якшили звинувачення, а тоді зовсім зняли їх. У квітні 2023 року зйомки фільму «Іржа» з Алеком Болдвіном відновили.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.