Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

СтильВ останній момент. 10 ідей для безпрограшних новорічних подарунків

В останній момент. 10 ідей для безпрограшних новорічних подарунків
 — Стиль на Wonderzine

Ви точно встигнете

Якщо вам здається, що багато справ з’являються одночасно саме перед Новим роком, то вам не здається. У цій метушні можна навіть забути про подарунки. Не переймайтеся, ми такі ж. Вирішили зібрати для вас 10 безпрограшних варіантів, які можна купити зараз і встигнути покласти під ялинку.

Календар-планер «Гусь Астролог»

Іронічний календар із відомим Гусем стане ідеальним подарунком для тих, хто любить планувати. Усередині – 12 яскравих ілюстрацій про знаки зодіаку та вільне місце для записів. А ще Гусь нагадує про «День Валінтіна» й підказує, коли краще винести «йолку», купити муку та яйця перед Великоднем.

₴‌ 299 

Шкарпетки Winter box

Сказати «люблю» можна не тільки словом, а й подарунком. Ви ще встигаєте подбати про комфорт рідних і замовити зимову коробку з м’якими бавовняними шкарпетками. Їх багато не буває, погодьтеся. А кольорові можна навіть поєднувати між собою, якщо один десь загубиться. Ці 4 пари мають милий дизайн і вселяють віру, що сніг буде не тільки на шкарпетках.

₴‌ 350

Набір Yves Rocher «Магія Каріте»

Набір-тріо «Магія Каріте» підходить майже всім типам шкіри. Ароматний гель-крем для душу, молочко для тіла та гоммаж добре зволожують і відновлюють шкіру, що дуже актуально взимку. Раніше ми писали про 9 б’юті-засобів у святковому дизайні, тож цей список може доповнити й набір від Yves Rocher.

₴‌ 359

Бавовняні штани від Oysho

Наближається локдаун, тому подарувати комусь новенькі піжамні штани від Oysho і практично, і приємно. Перевага в тому, що ця модель представлена в різних кольорах і до неї з легкістю можна дібрати футболку чи сорочку. У такому вигляді можна не турбуватися про тепло й навіть приймати гостей.

₴‌ 549

Горіхова паста від «Том»

Якщо у вас є друзі чи рідні, які приймають вітання тільки їжею, то святкова коробка від MasloTom їм точно сподобається. Тут знайдуться арахісова чи горіхова паста з різними наповненнями, солона карамель і навіть сублімовані фрукти. Радимо купувати відразу великі баночки, щоби вистачило надовго.

Від 75 ₴

Аромадифузор Blooming magnolia від Zara Home

Цей аромадифузор у скляній зеленій пляшці точно стане частиною новорічного дизайну в будь-якому домі. А ще подарує легкий квітковий аромат магнолії, фруктових нот мандарина й персикового нектару. Також радимо придивитися до аромасвічок, які допоможуть створити святковий настрій і додадуть оселі затишку.

₴‌ 799

Еротична гра WanderSex 2.0 від LoveSpace

Гра має 4 рівні, картки з питаннями та діями. Вона дозволяє краще зрозуміти партнера чи партнерку, заохочує спробувати щось нове та оновлює почуття. До комплекту також додається лубрикант і стрічка-фіксатор, якою можна зав’язати очі чи зробити м’які наручники. «Життя – це гра, і секс її початок». Якщо ж когось важко здивувати, пропонуємо звернути увагу на нестандартні секс-іграшки.

₴‌ 599

Палетка хайлайтерів NYX Professional Makeup Diamonds & Ice, Please Diamond Highlighting Palette Quad

Сяяти щодня від щастя та хайлайтеру – чудове побажання. Косметики багато не буває, а тут ще й ефектне паковання, тож можна обійтися без святкового паперу. Перевагою також є доступність подарунка: палетку можна купити в офіційних корнерах у магазинах або замовити онлайн.

₴‌ 408

Набір «Каталонія» від goodwine

Ще один гастроподарунок – бокс із хорошим алкоголем та їжею від goodwine. Шампанське чи віскі, шоколад із фруктами чи сир і салямі – вирішувати вам. До набору «Каталонія» входить ігристе вино, інжир у молочному шоколаді й цукерки. Усе це запаковано так, що здаватиметься, ніби ви готували подарунок тиждень.

₴‌ 1790

Мініпланер I have a plan від ORNER

Хорошим початком року стане написання планів і встановлення цілей на 2021 рік. Недатований мініпланер м’ятного кольору допоможе в цьому, адже всередині є трекер звичок, дошка мрій, фанові наліпки й листівки для привітань. Естетичний дизайн і мотивувальні фрази надихнуть вести записи протягом року й не закинути цю справу.

₴‌ 314

Текст:

Катерина Янченко

Розповісти друзям
1 коментарпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.