Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

Здоров'я5 питань, які ви соромитеся поставити лікарю

5 питань, які ви соромитеся поставити лікарю — Здоров'я на Wonderzine

Про лікування герпесу, нетримання сечі й набряки

Коли нас щось турбує, ми одразу йдемо в Google чи звертаємося до близьких, які мали схожий досвід. Однак питання, що стосуються здоров’я, мають обговорювати з лікарем. У рубриці «Ні, не соромно» ми ставили експертам «незручні» питання, відповідь на які ви могли шукати.

Чому болить живіт під час овуляції?

Біль у нижній частині живота може турбувати не тільки під час місячних, а й посеред менструального циклу. Запитуємо гінекологиню, чи нормально відчувати біль під час овуляції і як з ним упоратися.

Читати

Що таке нетримання сечі й чому воно виникає?

Кожна четверта жінка у віці від 18 до 44 років хоча б раз у житті стикається з епізодами нетримання сечі. Однак 70% людей не звертаються до лікаря, бо соромляться говорити про цю проблему. Ми дізналися, що спричиняє нетримання сечі і як варто лікувати такий стан.

Читати

Чому набрякають ноги, руки й обличчя?

Помічали, що наприкінці дня важко зняти каблучку, а взуття здається затісним? Або зранку набрякає обличчя, що треба кликати на допомогу патчі чи маску? Запитали терапевтку, як утворюється набряк і чи можна позбутися його самостійно.

Читати

Чому з’являється герпес?

Герпес – це вірус, який через певні тригери проявляється пухирцями на будь-яких частинах тіла. Він спричиняє помітний дискомфорт, адже навіть маленька ранка на губах змушує нас думати, як її швидше позбутися.

Разом із лікаркою-дерматовенерологом пояснюємо, де може з’явитися герпес і як його лікувати.

Читати

Чому з’являється лупа та як із нею боротися?

Лупа виникає в 50% людей і спричиняє відчутний дискомфорт. Окрім помітних білих лусочок на волоссі й одязі, виникає свербіж, почервоніння та запалення шкіри. Розбираємося з тризологинею, що викликає появу лупи й коли варто звертатися до лікаря.

Читати

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.