Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниNetflix випустить документальний фільм про Pornhub

Творці фільму сподіваються «покласти початок важливим розмовам про секс»

Netflix випустить документальний фільм про Pornhub. Про це повідомляє Variety.

Фільм Money Shot: The Pornhub Story вийде на Netflix 15 березня. Він розповість про історію розвитку платформи, її вплив на порноіндустрію, а також проблеми, з якими Pornhub продовжує стикатися. Ідеться, зокрема, про контент, який публікують на сайті без згоди, і про звинувачення в торгівлі людьми.

«Поки організації з боротьби з торгівлею людьми шукають справедливості для жертв, чи може онлайн-гігант захистити тих, на кому він заробляє, чи це нова хвиля цензури проти дорослих виконавців, які створюють порно за згодою?» – зазначається в описі до фільму.

Режисерка й продюсерка Сюзанна Гіллінгер сподівається, що фільм «покладе початок важливим розмовам про секс і згоду як в інтернеті, так і за його межами».

Pornhub неодноразово потрапляв у скандали. Сайт звинувачували у використанні контенту з насильством над дітьми, у поширенні відео із сексуальним насильством й розповсюдженні контенту, відзнятого без згоди. З Pornhub розірвали співпрацю Mastercard і Visa, а Instagram і YouTube видалили облікові записи Pornhub через неодноразові порушення принципів спільноти.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.