Star Views + Comments Previous Next Search Wonderzine

НовиниБолдвін просить відкликати «неправдивий» позов, який подала проти нього родина Галини Гатчинс

Актор каже, що батьки й сестра операторки не мали підстав для подання позову

Актор Алек Болдвін просить суддю відхилити позов, який проти нього подали батьки й сестра загиблої операторки Галини Гатчинс. Про це пише New York Post.

Родина Гатчинс подала до суду проти Болдвіна на початку лютого. Вони звинувачують актора й решту причетних до загибелі операторки в недбалості, навмисному заподіянні емоційних страждань, а також вимагають компенсацію за втрату родича відповідно до законодавства штату Нью-Мексико.

Водночас Болдвін стверджує, що позов треба відхилити, бо сестра й батьки Гатчинс були «віддалені від Галини фізично, фінансово й емоційно впродовж років й аж до її смерті». На думку Болдвіна, родина «не має життєздатних підстав для позову», а тому він є «неправдивим».

У жовтні 2022 року Болдвін уже досяг мирової угоди з чоловіком Галини, Метью Гачинсом.

Операторка українського походження Галина Гатчинс загинула в жовтні 2021 року під час зйомок фільму «Іржа». Її поранив актор Алек Болдвін, який випадково вистрілив у неї з реквізитної зброї й тяжко поранив, що призвело до її смерті.

31 січня 2023 року Алеку Болдвіну й консультантці з реквізиту зброї Ганні Гутьєррес-Рід офіційно висунули звинувачення в ненавмисному вбивстві операторки Галини Гатчинс. Їм загрожувало до 5 років за ґратами, однак згодом звинувачення пом’якшили, скоротивши можливий термін ув’язнення.

Розповісти друзям
0 коментарівпоскаржитись

Коментарі

Підписатись
Коментрарі завантажуються
щоб можна було лишати коментрі.